Anti-aging

Anti-aging

Anotace: Nejsem proti stáří, ale proti zestárnutí a zahnití Doufám...

Jsem mladá a vážím si toho,
snad že vídám potíže stáří.
Jsem mladá a asi i nadšená,
ale ostatní tvrdí,
že to prý s věkem pomíjí.
Na to se usmívám a nakláním hlavu,
ale moje nitro křičí:
"Ne to nedovolím
u mě to tak není!!!
Ani ta únava co přijde zjara
ani ty rozmary počasí
ani menší výplata
ať mou radost nezhasí!
Nechci být tou
co jen krafe
a nic jí nepotěší
a zmítají jí nálady
a pod jejich tíhou se věší!
Tělo to zestárne,
ale duch ve mě žije
a Bůh je se mnou
a nedovolíme nadšení a radosti
ať ve mně shnije!
Chci pít život plnými doušky,
ale ne sama pro sebe
Hýbat se, běhat dokud to půjde
a kašlat na to co okrádá
Autor Monikáč, 22.01.2010
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí