O lásce...

O lásce...

Anotace: jaká ve skutečnosti je láska...?! :)

Prý nerezaví, tak zní zákon,
Ale kdo to může dosvědčit?
Ti co kdysi vyslovili moudro,
Dnes již pod zemi mlčí.
Však já taky jednou ztichnu,
Ale nyní můžu oponovat.
Ona není dokonalá,
Ona není slepá.
Totiž ona slečna si vybírá.
Ta vám někdy pěkně praští.
A drazí pokud nerezaví,
Tak aspoň kurevsky se na ni práší…
Autor Kutty, 22.01.2010
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí