Osud

Osud

Anotace: Já v osud nevěřím.. měl bych?

Jestli existuje osud, proč mám tedy žít?
Nechci po vyšlapané cestičce jít!
Chci přecházet křižovatky a na každé se rozhlédnout,
Vybrat si svůj směr a celý svět si prohlédnout.

Jestli existuje osud, jak mám tedy žít?
Proč by si měl jiný můj vlastní scénář číst?
Chci být vlastním režisérem a zároveň i hercem,
Hrát v divadle jménem život podle sebe,vlastním srdcem.

Jestli existuje osud, můžu vůbec žít?
Jakým právem si s námi někdo hraje?
Mám stát tupě na místě,nebo rozhodnout se-jít?
Jestli existuje osud,kdo jeho osudem je?...
Autor Kutty, 22.01.2010
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké zamyšlení....osud asi existuje, ale jen my ovlivníme, jak ho naplníme

22.01.2010 14:36:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí