Jako známku na dopis

Jako známku na dopis

Jako známku na dopis
tě lehce olíznu
chutnáš trpce, milý můj

Jako známku na dopis
tě lehce přitlačím na bílou
ovšem stěnu, milý můj

Jako známku na dopis
tě odešlu do dalekých krajin
třemi slovy: Táhni, milý můj
Autor Satha, 22.01.2010
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Doradan, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí