In memorian

In memorian

Anotace: bez

In memorian
vstisknou se ti
moje verše do paměti
v šatičkách na zastávce
na konci světa
nebudu nic mít
jenom batoh
bude to hned a
stojí to za to

až pršet začne
přijdeš si vláčně
pro moji bytost
a glády zutý
myšlenky krutý
(ne)projeví lítost
že jsem dnes přijela
tohle se nedělá
víme jak to skončí...
Autor rawena, 22.01.2010
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Šerák, pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí