Moje Můze

Moje Můze

Anotace: Rychlá báseň během ani ne dvou minut

Můza chytla mě za ruku,
pak políbila na tvář.
Koukala mi do očí
a pak poručila!
Spát mi nedá,
stále hlídá.


Je jako neústupná milenka,
jako cukrátko co stratilo svou chuť.
Jak porcelánová panenka,
co stratila se v suť.


Oči sladké přitom zrádné!
Toď má můza, můza můz,
toď má láska, smrt a hnus!
Autor Natyka4, 22.01.2010
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí