Titanum

Titanum

Anotace: Based On A True Story.

Titanum
Přesunul se v čase a možná v prostoru a Gaia byla s ním.
Byl to ženský princip a bylo to kosmický.
Různý barvy a poblikávání, rozostřování se a přetékání, převtělování.
Byla to nějaká zkušenost.
A škoda, že jsem neviděl.
Asi jsem byl mrtvej.¨
Každej umírá.
Někdo zemře a už se neprobudí, nevrátí se.
Duchové se vracejí.
A je to v Symbolu.
Takže někde cestovali a bylo to kovový.
A pak to místo - obřadní kámen a nějakej kult, Vstup někam.
A tam plály barevný ohně, Měsíc krvácel bílou hmotou a dvě nahá těla,
dva principy mě uzdravovaly.
Cítil jsem energii a stoupání.
Nebe mi vymalovalo nějaký galaxie a hvězdy na čas zhasly.
Asi potřebovaly vyhořet a znovuzrodit se.
Autor Marek Lučin, 22.01.2010
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí