Vybarvený / Bezbarvý

Vybarvený / Bezbarvý

Anotace: Based On A True Story.

Vybarvený
Chladný dech a mrazení po těle.
Klasický rána celej podzim.
Spadaný žlutý a červený listí.
Ranní mlhy a bělostný vzduchový opary.
Padající žaludy a kaštany - bez skořápek.
Bez kloboučků.
Oloupané mochomůrky.

Bezbarvý
Některý rána běhám.
Sám na trase XXX.
Je to ďábelský.
Ten běh opuštěnou asfaltovou? lesní cestou.
Možná setkání ...
A navíc ještě ranní pocity.
Transcendentální setkání.
Bytosti z jiných dimenzí.
Skřítkové a trolové - už trošku barevný.
A taky sexuální vzrušení.
... a skrýš a kobka a pozorovatelna ...
A nahý představy když pohybuju rukou.
Stvořené a zhmotnělé ženy.

Štěkot psů a průhledy spirálama paprsků jinam.
Tušení nějakejch věcí.
Autor Marek Lučin, 22.01.2010
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: hanele m., labuť, Zefi, pamp_elka, carodejka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a proč by sexuální vzrušení v lednu ne? :o)

24.01.2010 19:30:00 | hanele m.

Díky :)
Je to už starší věc, takže to vzrušení v lednu opravdu nehrozí.
I když ...
Tenkrát byl podzim, když jsem si šel zaběhat do přírody.

23.01.2010 14:13:00 | Marek Lučin

Hm, myslím, že se Ti povedla :o)

23.01.2010 10:10:00 | labuť

:) sexuální vzrušení teďko v lednu joo?.-.-:) ale jinak tahle báseň docela vzpruha...

23.01.2010 00:18:00 | pamp_elka

Kouzlo přírody je nádherné ve Tvém podání.

22.01.2010 23:17:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí