Maškaráda života

Maškaráda života

Anotace: 4těte a uvidíte :)

Ladné kroky kloužou po parketě.


Přez levou tvář zlaté kvítí s růžovými listy,
jediné co proklouzává je azurová modř s černými jako trny.
Bodající pohled!
To jest jediné místo pravdy na celém tom převleku.


Přez pravou tvář zlatorudé slunce, přikryté fialovou stuhou,
jako důkaz pokory!
Avšak, právě tam proklouzl pramínek kučeravé hřívy,
jako důkaz nezkrotnosti!


Přez ústa namazaný med, plný jasem třpitek,
zaslepující!
Ale právě tam se tyčíí nože k boji.


Sundat masku?
Né, příliš odvážné!
Nikdo by ji nepoznal.
Nikdo nezná její pravou tvář,
všichni znají jen tu ozdobenou!


Vedle ní krčí se partner.


Jeho maska je nevšední.
Sněhobílé tváře, čelo i brada.
Ústa sšita k sobě.
Oči jak dvě perly.


To On nutí partnerku k denodení maškarádě!
Avšak, někdy síly nestačí.
Strhne masku!
Ukáže všem svůj šeredný vzhled.
Avšak On ji znovu nasadí.


Jejich jména?
Ona pravda a
On soucit!
Autor Natyka4, 23.01.2010
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejspíš jí někdo četl na mém blogu -> www.natyky.blog.cz

23.01.2010 16:35:00 | Natyka4

Mám dojem, že jsem ji už někde četla ...

23.01.2010 09:06:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí