Vyznání

Vyznání

Anotace: ...

Chtěla bych se Ti podívat do očí,
Znovu v nich vidět to co vidím.
Každý tvůj pohled se mnou zatočí,
Kdybys věděl co cítím.

Tvoje oči jako hvězdy jsou,
Co na cestu mi svítí.
Chci vyhnat tu chvíli zlou,
Když můj úsměv opadá jak luční kvítí.

Tak moc bych se Tě chtěla dotknout,
Vím že i ty po tom toužíš.
Však snažíš se mi vyhnout,
Svým pohledem mě tak soužíš.

V tvých očích jsem to viděla,
Snažil jsi se nedat nic znát.
Jenže já to brzy poznala,
Už se s tím přestaň prát.

Jsme jako sníh na slunci,
Když se ho dotknou paprsky.
Naše cesta je na konci,
Naposledy se oči naše protnou.



Stačí mi jen dvě slova,
Dej mi jenom kousek sebe.
Čekám na to zas a znova,
Řekni už „miluji jen Tebe.“

Když jsem blízko Tebe,
Cítím se sama sebou.
Vím, že existuje nebe,
Kde jednou potkám se s tebou.

To co cítím řeknu Ti jen slovem,
Musím vyhnat dívku nevinnou.
Již je čas říci „Sbohem,“
Však má ústa nemohou….
Autor Sarinka318, 23.01.2010
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí