Světlo bylo tou barvou

Světlo bylo tou barvou

Anotace: Based On A True Story.

Světlo bylo tou barvou.
Stoly a židle byly rozházený, cigára a alkohol klonovaly krví.
Někdo se líbal.
Nějakej kluk v modrym svetru vylezl na stůl, zavřel oči a začal tancovat.
Představoval jsem si jak některý holky vypadají neoblečený.
Někdo vyhodil pojistky.
Křičeli jsme do tmy a někdo další toho možná zneužil a začal někoho ošahávat.
Nebe bylo zmrzlý a Stínadla byly zasypaný žlutym sněhem.
Venku parkovalo několik aut.
Byli jsme opilí.
Autor Marek Lučin, 23.01.2010
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí