poslední noc a svatební šaty

poslední noc a svatební šaty

Anotace: ...

Když jdeš sama ulicí
ve tmě jen se svící
vlečka šatů tiše hlučí
a potpatky ladně zvučí

jemný vánek svíci zhasl
s pomocí mrazu život vyhasl
poslední slza v oku ti mrzne
kočka se z přízně k tobě vine

dříve bíle šaty
teď rudá je barví
tvé svatební šaty
k zemi padají

bezvládné tělo
na zemi leží
s křížem v ruce
který pevně střeží

ráno střídá temnou noc
z tvého života nezbylo moc
houkací auta kolem se sjíždí
smotané vlasy obličej hyzdí

červená páska kolem tebe
ty vnímáš už jenom nebe
smutná noc ještě horší den
unikla si ze života ven

...
Autor beerushka, 23.01.2010
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí