mít vše a nemít nic

mít vše a nemít nic

Anotace: Jak to taky může někdy skončit.

Je sám, neví co dělat
tak moc by chtěl
tak moc prahne po polibcích noci
jenže s ránem se rozplynou a zbyde jen pocit
ztratil se na své cestě za spasením duše
celý zahalen v hříšném rouše
23 let svému životu vládl
teď mrtvý je, leč příliš nezestárl
když člověku nezbyde nic a dříve vše mohl mít
sáhne po zbrani a jeho srdce přestane bít
Autor Zaky, 24.01.2010
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí