Bílá psice

Bílá psice

Anotace: Based On A True Story.

Takže jsem to cítil.
Nejdřív nejistotu a pak Ten pocit.
V jednom okamžiku prohlédneš a přehlédneš svůj, jejich, náš celý život, tu časovou linku.
Uvědomíš si.
V životě je Smrt a ve smrti Život.
Přestaneš se trápit a jen jseš.
Možná tu ani nemáš místo, nemáš význam, a přesto cítíš, že je To smysluplný.
A je To o vývoji, je To v čase, je To o přemisťování.
Jsi světelnou částicí světelnýho organismu, ve Vesmíru, v Kosmu.
A je to kouzelný.
Cítíš se jako Galaktickej indián, jako jezdec.

Thanx To J.T.
Autor Marek Lučin, 25.01.2010
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí