Nezebe 2

Nezebe 2

Anotace: ...

Se mnou nemusíš se držet na dvou židlích
Hlaď a svírej a nepřestávej nikdy
tak lehni si už ke mně
jiskření od hlavy až k pasu
hloubce tvého hlasu
oddávám se bezbranná
tak zase
ať nemůžu tě z násilí obžalovat
jako očí přimhouření
jen tak
jako, že vlastně ani není
a jen jako když pohladí tě letní vánek
lehce
znáš a víš a toužíš mě nasměrovat

A v hedvábnem plédu z plejád zahalená
hladká a jemná
jsem pevná jako skála
z hlubin náhle vystouplá
hlavně když cítím, že se na mně už ani v zákrutách duše nemračíš
a umím být jak karamel nejkřehčí
jsem sladká

s tebou to všechno vážně prožívám

no, tak to vážně prožívám,
s tebou chci se kdykoliv vášnivě pomilovat
tak bez zábran
jak za dárek odmala s úsměvem jsem zvyklá poděkovat

nic tak úplně jisté není
vše co přijímám
úplně moje není
tak jako
tobě lásko ale přísahám, že to tak není
v něžně klidném snění bez modlení
Svět kolem pluje a já zůstávám.
Autor STIMPRE, 25.01.2010
Přečteno 279x
Tipy 18
Poslední tipující: ilona, Verena, Holis, PANGÁSIUS, labuť, WhiteSkull, Bíša, hašlerka, Mbonita, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Faqt skvjelá:-P

25.01.2010 19:42:00 | Žqáry

Wauu..ta ale je :-))

25.01.2010 19:37:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí