Těžká doba

Těžká doba

Anotace: Už nemám sílu psát, sem, proč jsem tohle napsal...

Plný smutku, plný zloby,
nehodím se do téhle doby,
odcházejí lidi kolem,
prázdno je nad rozbitým stolem,
ani stůl už není to, co býval,
ztrouchnivělý, dost se kýval,
rozsypal se v mžiku,
neuslyší slova díků,
proč je kolem tolik hoře,
rozlité jak širé moře,
lidé si sami život berou,
všechny strasti vezmou s sebou,
avšak způsobí jen smutek další,
kamarádům mladším, starším,
prázdno je a dny jsou temné,
stejně jako smutek ve mne...
Autor Richard LaFontaine, 26.01.2010
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí