Probruslil..

Probruslil..

Anotace: .. s ní

Probruslil jsem celou Europu
Jupiterův měsíc z ledu
stejně se v potu pak nekoupu
v hlubokém předklonu v sedu

k poškrábané kouli přimrzám
rýhy od bruslí jsou všude
hlavu opřu bradou o prsa
a sním, docela to ujde

najednou kolem mne zašustí
prach ze zoubků bílých bruslí
snad mě teď bdělost neopustí
v objetí snů je čas zhustlý

v počáteční póze tváří v tvář
dělíme se o dotek rtů
ladností pohybu kouzlo až
tanců roztočí rozetu

oba zatančíme piruet
bezpočet, krásných figur spleť
Championship Europe má teď jet
vítězný pár.. jedu s Tebou.. jeď!
Autor Petbab, 26.01.2010
Přečteno 275x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, susana načeva, Holis, harmony, labuť, enigman, Psavec, PANGÁSIUS, hašlerka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to Io...

27.01.2010 00:51:00 | enigman

Na Europě se dobře bruslí, co takhle Callisto?

26.01.2010 23:09:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí