O Něčem s Nikým

O Něčem s Nikým

Anotace: Pro nenáviděného nepřítele, který mi je pořád tolik k smíchu.......

Zkoužka kdo, s kým, kde a kdo z koho.
Nevině šeptá mi do ouška,
Jedno za druhým, jedovaté slovo.
Jako kdyby si myslelo že mě porazí,
že přemůže mou sílu, chtíč.
Jenže tohle mou mysl nezkazí,
Vydat se dál, cíl světem napříč.
A pak jen arogantně se otočit,
Pohledět do tváře, "Jsi poražen!" zakřičet.
Ani prst ve špíně tvých kledeb nesmočit,
Ani slovo námahou na tebe nekřičet.
Nejsem jako ostatní, jsem jiná, černá mezi bílou,
Špatná pro ostatní však dobrá pro sebe.
Já, jsem taková, taková jaká jsem a nebudu jinou,
Tak jako zeleným nebude modré nebe.
Já, výhra, to jsem,
Ty, prohrou se ploužíš.
Žiju králem ve svém,
Zatímco ty se chladem soužíš.
Autor Sayuuu, 26.01.2010
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí