Poezie pro Budík

Poezie pro Budík

Anotace: ...zaslouží si to...za ty roky...

V průměru 254 pracovních dnů má rok
Co já mohla jsem napsat básní slok

Budíku, ještě máš nade mnou moc
Nepomůžeš když volám o pomoc

Nakopnout chtěla bych tě
já však musím vstávat hbitě

Vstávat jsem musela 9144 x
Vydrží jeden druhého tak dlouho mít rád

Budíku, budíku,poslední zvonění čeká tě
Já budu ráda chodit na kutě

Nic mi nebude do tvého zvonění,
každé ráno v ráj se promění

Já totiž v šuplíku veršíky mám nastřádané
Trochu mi vadí mé šedivé skráně

Však ty budeš jen kulisou na stolku
když budu psát novou historku
Autor Hančí, 03.11.2004
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí