Parťákovi

Parťákovi

Anotace: Tomu živému :-)

Tak dík.
Doposud za všechno.
Rád jsem Tě viděl zítra, dnes i včera.
Nejradši vzpomínám jak jsi do mě celou školu ryl :-)
A samozřejmě nelituji toho, že jsi mé akvárium odkoupil.
Tak dík.
A huš, už bez keců.
Autor Cucumber, 27.01.2010
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí