Pramínek i pramen

Pramínek i pramen

Anotace: ...samé bych a kdybych, měla bych do toho praštit... a tato je vážně, až ze dna šuplíku...

Přetékám ze břehů mých,
bloudím v pokoji.
Moci tak přetékat do dlaní tvých,
kde čekání se zahojí.

Co dnů přečkat musím,
než vonět mi budeš zase.
Lásku i touhu odložím,
čas nepřítelem zdá se.

Protékat pramínkem
časem vánočním přála bych si.
Přetékat pramenem,
touze nic nedlužit ...
Autor Hančí, 03.11.2004
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí