Kamarád

Kamarád

Anotace: pro Lur Raven

Jsem plachá bytost, stydlivá
upřímná a bázlivá
tys přítel můj
a já si toho cením
šeptáš mi slovíčka do noci
tvůj šepot provází mě sněním.
Chceš-li mne poznat mnohem blíž
povídej si se mnou, zkrátka piš.
Alespoň prozatím:)
Autor ninive9, 29.01.2010
Přečteno 587x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí