Dokonalý Přítel

Dokonalý Přítel

Anotace: Pro Ně..

Dokonalý Přítel

Když řeč já ztratím,
Ty mne přijdeš utěšit.
Tohle já Ti taky vrátím,
Společně to můžem vyřešit.
Každá chvíle s Tebou strávená,
Pro mne jeden velký význam má.
Jsi můj Přítel s velkým pé,
Nepostradatelná část,
Jsi tu pro mě a já pro Tebe,
Jsi má čokoláda, moje slast,
Tebe miluji, Tebe zbožňuji,
Za Tebe já Bohu děkuji.
Vždy, když podívám se na nebe,
Vzpomenu si na Tebe!
Autor Ta jiná, 30.01.2010
Přečteno 915x
Tipy 5
Poslední tipující: Wor, Ryta, Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí