Where are you..?

Where are you..?

Anotace: ...

Když slza spadne z očích mých,
když rozplívám se v fotkách Tvých...
Když si přeju, ať se ráno neproberu,
svůj osud si fakt nevyberu...
Prosím ať můj dech se zastaví,
ať můj život, se správě sestaví...

Ať jsem šťastná, s Tebou.. nejlíp,
nebo ať nejsem vůbec,
když Tobě bude líp...
Ať zastaví se srdce,
zastaví se dech,
ať zastaví se tenhle neskutečný koloběh..
Ať už dopadnu,
ať mám se odkud odrazit...
proč, proč musela mě podrazit..

Vzpomínam jaký to bylo,
když u mě jsi byla,
vzpomínám na to jaká to byla síla..
ztratilo se to, nevím kam...
kam teď svoje srdce dám?
Plave v černé vodě
a jsem jenom v jednom blbým bodě.
Proč se nerozplynout jako z cigára dým,
co já tady dělám..co já vím..
Moje oči, stále zalité slzami..
jak malé třpytivé bolestné drahokami...
Autor Leonkaaa, 30.01.2010
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, carodejka, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jéé, Leonko, nová básnička? :) úžasný...jen si v profilu uprav, že už na konzervatoři jsi :)

02.04.2010 13:52:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí