Ubíjí(š)

Ubíjí(š)

Anotace: ubíjí mě láska, ubíjíš mě ty má kráska

Ubíjí mě tvůj úsměv, kterým se na mě podíváš

ubíjí mě tvůj smích, který prožíváš

ubíjí mě tvé oči laskavé, smutné i bolavé

ubíjí mě tvá hloupost hluboká

ubíjí mě tvá slova vyřčená

ubíjí mě tvá rodina mnou "posedlá"

ubíjí mě tvá duše zraněná

ubíjíš mě ty, krásko líbezná

Až poznáš, že láska není o sexu..
Až poznáš,že tvá láska se tvým nejlepším přítelem stává
zjistíš, že jsi skutečně zamilovaná..
Autor MFNL, 30.01.2010
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí