Výpadek

Výpadek

Anotace: ***

mám okno
řvu z pódia
uprostřed představení
na které přišlo přes
tři a půl tisíce lidí
***
to bude ostuda
rozčílí se v
duchu režiséř
inscenace
***
o několik hodin
po představení
mě zastavují lidé,
kteří ve mně poznávají
toho řvoucího muže
na jevišti
***
vynikající výkon
byl jste skvělý
opravdu, to s tím
oknem byla nejlepší
scénka večera
***
trochu se stydím
ale jsem pyšný
***
i když potom
myšlenky naskočily
publikum to pobavilo
***
k našemu štěstí
a mému,že mě
nevyhodili z divadla
***
můj výpadek
se stal předností
našeho divadelního
představení
Autor Tomáš Přidal, 31.01.2010
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí