Tam kde bylo, je a bude

Tam kde bylo, je a bude

Anotace: Díváš se na vzpomínku z mládí...

Díváš se na vzpomínku z mládí
a nemůžeš přijít na jméno
toho či oné,
kdos tím malířem,
jenž na list papíru,
jak na své plátýnko,
ji tu zanechal.
A často sleduješ oblohu,
svýma vlčíma očima,
protože v ní je budoucno,
a taky protože
tam, kde bude,
bývá líp,
a taky protože
tam, kde bylo,
bývá nejlépe.
Díváš se na vzpomínku z mládí
a nemůžeš přijít na jméno,
protože tam, kde bylo, je teď už moc dávno.
Autor al.frash, 31.01.2010
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí