Důkazem lásky

Důkazem lásky

Anotace: ...

Nemohu s tebou mluvit,
ráda bych, ale nejde to.
Jsem černá perla, skořápkou ulit,
mořskou vílou i račí klepeto.

A ty jsi ten, co schovává mě ve dlani,
když já jsem noc, tak ty jsi svítání.

Míjíme se na cestách životem,
na pouti nekonečným vesmírem.
I když jsme rozděleni plotem,
tak jeden bez druhého nežijem.

Den bez noci je ničím, tma bez světla není úplná,
důkazem lásky větru a vody je o břeh zanikající vlna.

Slaná kapka teď po líci mi stéká,
a bez koryta pluje moje řeka,
jsem ničím, jsem tu pro člověka,
jsem ta, co na tebe tu stále čeká.

Ve dne jsem nocí, a ve tmě svitem luny, hvězd,
člověk jde mnoha ulicemi, ale je pouze jedna cesta cest.
Autor Inge, 31.01.2010
Přečteno 228x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, enigman, nejsembásník, hašlerka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska cestovní...

01.02.2010 12:23:00 | enigman

Hezké zamyšlení, líbí se mi!

31.01.2010 17:08:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí