Odlož svůj strach

Odlož svůj strach

Anotace: ...

Tvůj obličej je velmi ztrápený
a ruce tvé jsou prázdné bez ženy.
Víš to a přesto se mi bráníš,
i když jsi se mnou, stále se mi straníš.
Ne, v lásce nikdy nečaruji,
nechci svým přáním poskvrnit Boží dar.
I bez doteků jsme však jedním tělem
a naše duše tvoří jeden pár.
Nestůj, můj milý, pořád opodál,
vždyť v lásce není nic, čeho bys se bál.
Autor Inge, 31.01.2010
Přečteno 311x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, Holis, enigman, nejsembásník, Zefi, Psavec, hašlerka, Mbonita, Květka Š., Giginka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po hlavě...

01.02.2010 12:24:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí