Kousla mě lenost

Kousla mě lenost

Anotace: Ať se domy třesou až přijde další sníh.

-------

Kousla mě lenost do hlavy
au to vám to lidé bolí
pak klidně, klidně řekla mi
že o mé tělo stojí
já tu sedím u stolu
pes pod mou židlí leží
prý že mě chytí za nohu
když nenajdu kliku dveří
kousla mě lenost do hlavy
au udělat krok je hrozná dřina
ten můj pes ocáskem vrtícím
říká že je to psina
-------
Autor jaroslava anna, 31.01.2010
Přečteno 210x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Psavec, Flamy, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem občas pokousaný.

01.02.2010 00:32:00 | Psavec

Také mě občas lenost kousne.

31.01.2010 22:44:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí