Zkurvená robie

Zkurvená robie

Anotace: prostě si to čtěte, když vás to baví...

Zdáš se mi taková cizí.
Strach, xenofobie.
Zdáš se mi taková cizí,
zkurvená robie.

Chlad, schizofrenie.

V krku provázek
a na háčku dušička.
Moc pěkný obrázek.
Bodnutá hrdlička
- krev, bílé peří.
Ještě hřeje,
ještě doufá, věří.

Jsem si taková cizí.
Strach, xenofobie.
Jsem si taková cizí,
zkurvená robie.
Autor al.frash, 01.02.2010
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí