Metafyzický

Metafyzický

Anotace: Based On A True Story.

A ona se mě zeptala : "Myslíš, že někteří lidé dovedou létat?"
"Nevim. Určitě je možný astrální cestování, ale asi ano."
"Já tomu věřim. Když má někdo strašně silnou vůli, může se mu to podařit."

A ona řekla : "Vidíš vzduch? Myslíš, že je vzduch viditelnej?"
"?"
"Víš, když se na něco koukám, tak ještě než to vidim, vidim takový malý částečky. Bílý a černý a kmitají."
Autor Marek Lučin, 01.02.2010
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí