Miluji volnost

Miluji volnost

Anotace: víc slov k tomu již nemám ..

Tak dlouho jsem to držela
A teď když to mám
Chci to ještě víc
Není možné ukojit tu touhu
Bude věčná
Dokud ji nezničíš
Svými slovy a skutky

Svoboda je krásná
Ta volnost jak tě obchází
Ze všech stran se tě dotýká
A ty se jí poddáváš
Užíváš si to

Miluju volnost
A přeci nechci být sama
Miluju volnost
A přeci neumím létat
Miluji volnost
A přeci se jí ráda vzdám

Až si pro ni přijdeš..
Autor LuciAngel, 01.02.2010
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí