Pusto... prázdno...

Pusto... prázdno...

Anotace: baah...

Sbírka: Bludičky srdce mého

Nad ránem v záblesku,
chladného rozbřesku,
vetkaného do květů,
z hromů a ze blesků...

Nekonečné ruce černé,
hloub mé duše zdvihá ze všech sil,
na okraji mé víry věrné,
chce urvat si můj slunce díl...

Prázdnota tančí kolem mě ze všech stran,
po ránech raní mě do mých ran,
přes den odvádí mě od tvé duše bran,
večer už tvoji tvář víc nepoznám...
Autor Neldor, 01.02.2010
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Bíša, Iwushak..., DeathStar, Qiana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí