Sattva

Sattva

Anotace: Based On A True Story.

Byla jsi nahá ve sprše.
Vzduch kolem tebe byl šedivej a mokrej.
Byla jsi malátná, křehká, se zavřenýma očima, politá modrym světlem.
Měla jsi zvedlý ruce nad hlavou, Tvá podpaží byla voňavá a kyselá,
v jamkách jsi měla černý režný nitky.
Rytmus zvuků zvenčí se střídal se zvuky Tvýho těla.
Padala na Tebe voda.
Byla jsi tam, nedotknutelná, sama pro sebe a sama se svym vesmírem.
Autor Marek Lučin, 02.02.2010
Přečteno 206x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí