Světy

Světy

Anotace: Based On A True Story.

Vložil jsem svou ruku do jejích dlaní.Položil jsem jí na její ňadro,
na to levé, na srdce.
"Cítíš to?"
Chtěl jsem, aby cítila to co já.
Byla teplá, vzdmouvala se a dýchala opatrně jako malé dítě.
Lámaly se ve mě světy, jiskřily a narážely do sebe.
A její oči ..., takový jemný s jiskřičkama.
V pokoji bylo podivný ticho, takový jako bývá před polární září.
Byl jsem bos a ona ležela na posteli.
Stáhl jsem jí její kytičkovaný kalhotky dolů přes kotníky.
Zůstalo jí jen šedý tílko s obrysama jejích bradavek.
Lízal jsem jí prsty, chutnal její chodidla.
Měla světlý chloupky a já jí lízal.
Tiše jsem splíval.
Pak se nebe zatáhlo, zčernalo, Měsíc vyblesknul a já skočil z okna.
Dolů, mezi světy.
Autor Marek Lučin, 02.02.2010
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí