Nechci zázraky

Nechci zázraky

Anotace: ...řekni...řekni proč...

Nechci zázraky
Nechci nekonečnou radost
Nechci závazek
A nechci zůstat stranou
Když je člověk ve víru věcí
Pro zvířený prach nevidí
Teď jen přijď, buď blízko mému srdci…
Jen ty…jiní závidí
Řekni…řekni jak dlouho to potrvá
Řekni jestli jsem jenom tvá..řekni…řekni mi proč jsem taková
Autor Lifebreath, 02.02.2010
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí