Peklem do nebe

Peklem do nebe

Anotace: na věčnosti si budeme všichni rovni ať ti co prošli světem v ráji nebo ti co jej zažili v pekle...

Žahvým peklem cesta slávy
z nezlomných oblouků je jeden pravý,
tváří v tvář nesmrtelnosti,
i cesta peklem znaví.

Už nepotkávám všechny; pravím:

"Kdo cestu peklem volí
spíš nebe dosáhne,
tam rány zhojí,
a náhle zjistí, že jen smrt
je tím co všechny spojí."
Autor greenus, 02.02.2010
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí