MOJE SPORTOVÁNÍ

MOJE SPORTOVÁNÍ

Anotace: Můj vztah ke sportu.:-)))))

Moje sportování

Já a moje sportování,
je to k nevíře,
nezvládla jsem lyžování,
kdo mi jenom pomůže.

Narodila jsem se v podhůří,
je to tedy jistá věc
lyžování se mi podaří,
bude ze mě sportovec.

Věci ty se časem mění,
nic není,jak se zdá,
Praha v horách nikde není
to je přece věc jistá.

pročpak bych se honila
někam do těch hor,
ještě bych se zranila,
nejsem přec magor.:-)))))
Autor Bomejka, 02.02.2010
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já miluju sportování
ala jenom televizní...

02.02.2010 17:54:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí