Stáří

Stáří

Anotace: Každého to jednou potká. Mě, díky Bohu, až za dlouho :)

Tak, živote, vrať mi to
vrať mi všechno ukradené
vrať mi hebkou tvář
vrať mi prsa pevné.

Krutá fortuno, tebe prosím.
Vrať mi vlasy plavé.
Vrať mi znovu tváře jas.
Vrať mi srdce mladé.

To, co jsi mi vzal
teď chci zpátky
v srdci mám jen žal
dovolím ti splátky.

Živote..
No tak!
Autor Kimiko, 02.02.2010
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí