Okřídlená smrt

Okřídlená smrt

Anotace: Smrt. Někdy to poslední východisko ze světa.

Mezi supy jsi mršina.
Ten zápach zdechlin světem se prolíná.
Z tvého těla zůstanou jen oschlé kosti.
Ty pozůstatky lidského zla, zloby, zlosti.

Jak mladé a krásné tělo lehce zničit se dá.
A tak ten život z něj rychle vyprchá.
Ostré zobáky v maso klovají.
Tiché záhrobní hlasy zpívají.
Requiem pro tělo.
Jež pohřební rouškou svůj půvab zakrylo.
Autor darilka, 02.02.2010
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: sestra-konec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to Lucian : Děkuji, velice si toho vážím :o)

07.02.2010 10:53:00 | darilka

prokleté básníky obdivuji...tebe též...pěkné...bene ambula

04.02.2010 15:49:00 | Lucian

Děkuji, to pro je čest :o)

02.02.2010 20:51:00 | darilka

Skoro jako od prokletých básníků.

02.02.2010 20:31:00 | sestra-konec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí