Svatba s podzimem

Svatba s podzimem

Anotace: Krátké postesknutí

Nemocné srdce a svádění
trpkost psaní v ruce
o půlnocích trápení.

Řádek od řádku
myšlenka vadne
mysl v pořádku
ale duše chřadne

nad listem papíru
hlavu si lámu
chci život na míru
zatím mezi S a XL tápu

drobné radosti
velké i malé nesnáze
já ale nechci ty zdi
mě vadí mé hráze

toužím mít život poeta
projít Paříž i Prahu
chci být jako kometa
jednou za rok v davu
jen proletí a odlétá

místo žití
sedím a sním
vevnitř zuřivé vytí
navenek tichý splín

je to trapné kulhání
je to svatba z rozumu
vím, mé selhání
ale díky mému podzimu.
Autor Nora Fríd, 02.02.2010
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Marz, WhiteSkull, sestra-konec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí