Kapičky přání

Kapičky přání

Anotace: v touze se duha ukrývá

Kapičky přání

už slunce za obzor se sklání
utichli ptáci, květy spí
jen luční zvonek ku klekání
pro modrou noc tu tiše zní


noc lehkým krokem přichází
a nese hvězdy, touhu, jas
ať nikomu nic neschází
ze snů dá měsíc třpytu pás

a každá hvězda skrývá sen
ta dětský, mámin, o lásce
a tahle zase nese ten
ve kterém touha skrývá se


v touze se duha ukrývá
a v každé kapičce je přání
jak noci k ránu ubývá
zní do snů moje zašeptání..

zase příště.....
Autor oli, 02.02.2010
Přečteno 314x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, labuť, danav, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí