Konec

Konec

Anotace: ...

Už usychá poslední květina
země se ocitá pustá a podlá
Pravda, bylo to tak i dříve
však teď rozťala vzduch poslední modla

vyřčená s nadějí náhlého zvratu
z úst člověka dusícího se za svůj rod
odprosí snad neodvratnému patu
či bude pykat za svůj zrod

Ó bože prosímtě
odpusť mi hříchy
haleká na ohnivé pláně zemské
odhazujíc již všechny své pýchy

o bože prosímtě
spas mi mou duši
na odpověď čeká a znenadání -
.
..
...
....
..... (ticho)
Autor rozkap, 02.02.2010
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí