chtěla bych...

chtěla bych...

Anotace: trošku slabší dílo...

Chtěla bych mít křídla,
Která donesou mě kam bych chtěla.
Chtěla bych být víla,
Abych daleko odlétnout mohla.

Chtěla bych být vodou,
Co si jen tak pluje.
Jsem ale jen tou druhou,
Třetí botou co nikdo si neobuje.

Chtěla bych být motýlem,
Který léta si na nebi.
Zatím jsem jen smutným člověkem,
Co chodí sám po zemi.
Autor Sarinka318, 03.02.2010
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí