Touha..

Touha..

Anotace: ...

Přála bych si vrátit čas,
Moci s Tebou zase být.
Dotýkat se Tě a líbat zas,
Tak těžko bez Tebe se dá žít.

Dotýkat se zase tvých rtů,
Sedět vedle Tebe a povídat si do noci.
Vrať se prosím do mých snů,
Ráda odevzdám se Ti do moci..

Odevzdám se Ti svým tělem,
Snad i svou duší.
Budu ti jarem i létem,
Tak moc jak jen kdo tuší.

Budu Ti Sluncem, které Tě v zimě zahřeje,
Ranní rosou, která tvé rty osvěží.
Snad den s nocí se nepomine,
Než dojdu na Tvé pobřeží..

Chci spojit své tělo s tvým,
Cítit jak tvoje srdce bije.
Kéž vědět zase smím,
Jak těžce se s tebou žije.

Toužím aspoň na chvíli,
Vrátit zase čas.
Potom řeknu Ti po chvíli,
Zase navrátit se zpátky je čas….
Autor Sarinka318, 03.02.2010
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí