Tu dici

Tu dici

Anotace: Báseň kterou by asi napsal On mi.. Ale nemá ve všem pravdu..

Neruš mě a nech mě tak,
chci se s jinou objímat.
Jiné chci polibek dát,
jen s ní mám důvod se smát.

Už pro mě nejsi nic,
už tě nemám ani rád.
Hnusíš se mi čímdál víc,
tak si běž s jinýma užívat!

Nedokážeš věrná být,
hnusné tělo máš..
K*r*y jako ty se neumí změnit!!!
Každou trosku oš*k*š..

Celý rok jsi se nedokázala krotit,
každý kdo se na tebe usmál
hned mohl tvé polibky okusit
a za chvíli ti prsty do p*** dal!!

Už nikdy nebudeš ta Beruška,
co mi šeptá do ouška
sladká něžná slova.
I v těch lhalas znova!!

Už to nic neznamená,
když ti takhle říkám.
Je to jen změna jména...
Autor FinePartita, 03.02.2010
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí