Stop drogám?

Stop drogám?

Anotace: :)

Nehulte a nefetujte,
co pak zbude na nás?
Život bez drog preferujte,
nemluvte o nás bez nás!

Pořádně se z brka nalož,
pak pošleme šoty,
brko si dá i pan Jaroš,
pak mu šlohnem boty..

Šmuk,piko,peří?
To je jiná věc,
málo lidí mi věří,
že je to luxusně zlatá klec.

Nemůže každej fetovat,
bejt uzavřen v tej kleci,
stop drogám tedy preferovat,
holčičky a kluci!
Autor Martullo, 04.02.2010
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí