Drugs,Music,Felazz..

Drugs,Music,Felazz..

Anotace: ...?

Dáme skéro, hašiš, speed,
a trošku budem pít,
sejdeme se všichni felazz,
i ty bejbe, klidně doraž!

Hudba jede, duc, duc,
daleký je ende, šlus, šlus,
Fotbálek i Shock prijde,
buďte ready, nejsem zvíře.

Předemnou bedny,
jedu si tam,
všecky vlny,
jakž takž chytám.

Zábava frčí, je to super,
smějeme se, žádnej průser,
týpek dobrej, rundu točí,
nápady mu lezou z očí..

Chci Tě, kuňďáčku, ke mě poď!
Problém tu není, chceš mě moc?
jsme venku, mám tvůj kár,
honím, kouřím, co bůh ti dal.

TECHNU SÍLU A DLOUHÝ ŽIVOT.
Já už mám v piči..ten slavný život..
Autor Martullo, 04.02.2010
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí