Literární realita

Literární realita

Anotace: Jedna z mých literárních skrýší :)

Tajná myšlenka,
řídí nám písmenka,
píše za nás slova,
každý den zas a znova.
Odkrývá ukryté věty,
staví most mezi naše světy.
Podává nám do ruky klíč,
kterým se dostanem z reality pryč.
Ukazuje vysněné říše,
opouštíme svoje skrýše.
Vydáváme se na cesty tajemné,
cítíme pochopení vzájemné.
V tomhle literárním díle,
užíváme každé chvíle.
Než vše přenecháme na malé tečce,
a vrátíme se do skutečnosti – i když se nám nechce…
Autor Prinzeschen, 04.02.2010
Přečteno 264x
Tipy 7
Poslední tipující: Krahujec, její alter ego, majdik 2, Vee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí